Slow-Aragaz Salsa Chili
Reteta Slow-aragaz Salsa Chili este gata în aproximativ 8 ore și 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 342 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos de roșii, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Rețete similare includ Slow-Aragaz Salsa Chili, Slow-Aragaz Carne De Vită Salsa Chili, și Chili ușor de gătit lent cu Salsa de Avocado.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați amestecul de carne de vită și ingredientele rămase, cu excepția fasolei.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Se amestecă fasolea. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand fasolea este fierbinte. Se acoperă cu brânză și ceapă.