Slow-Aragaz Salsa Chili

Slow-Aragaz Salsa Chili
Reteta Slow-aragaz Salsa Chili este gata în aproximativ 8 ore și 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 342 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos de roșii, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Rețete similare includ Slow-Aragaz Salsa Chili, Slow-Aragaz Carne De Vită Salsa Chili, și Chili ușor de gătit lent cu Salsa de Avocado.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați amestecul de carne de vită și ingredientele rămase, cu excepția fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Se amestecă fasolea. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand fasolea este fierbinte. Se acoperă cu brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Brut
Casteller Cava Brut
Casteller brut Cava prezintă arome de mere verzi și citrice. În gură, are arome clare, proaspete, cu note de citrice-lime și doar o notă de dulceață. Are un gust proaspăt, curat și nervos.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista