Slow-Aragaz Salsa Chili

Slow-Aragaz Salsa Chili
Reteta Slow-aragaz Salsa Chili este gata în aproximativ 8 ore și 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Slow-Aragaz Carne De Vită Salsa Chili, Chili ușor de gătit lent cu Salsa de Avocado, și Slow Cooker Salsa Verde Chicken Chickpea Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați amestecul de carne de vită și ingredientele rămase, cu excepția fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Se amestecă fasolea. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand fasolea este fierbinte. Se acoperă cu brânză și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista