Slow-Aragaz Salsa Chili

Reteta Slow-aragaz Salsa Chili este gata în aproximativ 8 ore și 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Slow-Aragaz Carne De Vită Salsa Chili, Chili ușor de gătit lent cu Salsa de Avocado, și Slow Cooker Salsa Verde Chicken Chickpea Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați amestecul de carne de vită și ingredientele rămase, cu excepția fasolei.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Se amestecă fasolea. Capac; gatiti la foc mic cu aproximativ 5 minute mai mult sau pana cand fasolea este fierbinte. Se acoperă cu brânză și ceapă.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Avinyo Cava Reserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant. Se împerechează cu praz, cârnați, romesco, roșii, un arkuloli.