Slow-Aragaz Pepperoni Pizza Dip

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și primar? Slow-aragaz Pepperoni Pizza Dip ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă face 14 porții cu 137 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ceapă verde, pepperoni de curcan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Slow Cooker Pepperoni Pizza Dip, Slow-Aragaz Pepperoni Pizza Dip, și Aragaz Lent Pepperoni Pizza Penne.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de pizza, pepperoni, ceapă, ardei gras și măsline în 1 aragaz lent de 1/2 litru.
Acoperiți și gătiți la foc mic 3 până la 4 ore sau până când amestecul este fierbinte.
Se amestecă brânza mozzarella și crema de brânză până se topește.
Serviți cu legume pentru scufundare. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.