Slow-Aragaz Fierbinte Reuben Răspândit
Slow-Cooker Hot Reuben Spread ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 26 de porții cu 84 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, pansament thousand island, biscuiți de covrig și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Răspândirea Reuben Gătită Lent, Aragaz Lent Reuben Dip, și Sandvișuri Reuben Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 1 până la 2 1/2 litru cu spray de gătit.
Se amestecă toateingrediente, cu excepția biscuiților; lingură în aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la foc mic 1 oră sau până când brânza este topită. Se amestecă până labrânza este netedă; acoperiți și gătiți cu 1 oră mai mult.
Răzuiți partea aragazului cu o spatulă de cauciuc pentru a preveni arderea marginii răspândirii.
Se servește întins cu pâine de secară.
Răspândirea va ține până la 2 ore la scăzut.