Slow-Aragaz Carne De Vită Salsa Chili

Slow-Aragaz Carne De Vită Salsa Chili
Slow-Cooker Beefy Salsa Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, conserve de roșii, friptură rotundă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Slow-Aragaz Salsa Chili, Chili ușor de gătit lent cu Salsa de Avocado, și Slow Cooker Salsa Verde Chicken Chickpea Chili.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția ardeiului gras și a fasolei, în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
5
Se amestecă ardeiul gras și fasolea. Descoperiți și gătiți la foc mare aproximativ 30 de minute sau până când ardeiul gras este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FasoleFasole

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista