Slow-Aragaz Carne De Vită Salsa Chili
Slow-Cooker Beefy Salsa Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, conserve de roșii, friptură rotundă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Slow-Aragaz Salsa Chili, Chili ușor de gătit lent cu Salsa de Avocado, și Slow Cooker Salsa Verde Chicken Chickpea Chili.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită în bucăți de 1/2 inch.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția ardeiului gras și a fasolei, în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Se amestecă ardeiul gras și fasolea. Descoperiți și gătiți la foc mare aproximativ 30 de minute sau până când ardeiul gras este crocant.