Slaw De Porumb La Grătar
Slaw de porumb la grătar necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel de mâncare are 158 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, queso fresco, suc de tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Încercați Pui la grătar cu porumb și Slaw, Carne De Porc La Grătar Cu Slaw De Porumb Carbonizat, și Pui de lămâie la grătar cu varză-rețetă de Slaw de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Grătați porumbul pe tigaia fierbinte, rotind periodic, până când semnele fierte și grătarul sunt în jurul porumbului. Puneți deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, aruncați varza cu sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper, după gust și dă deoparte.
Odată ce porumbul s-a răcit, tăiați sâmburii de pe știulete și adăugați-l în bol cu varza. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Adăugați fresca queso sfărâmată și frunzele de cilantro și amestecați pentru a combina.
Serviți ca garnitură sau folosiți ca topping taco.