Slammin ' Salmon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 338 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 18 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei de susan, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Slammin ' Patties de somon din sud-vest sau prăjituri de somon, Somon Slammin Cu Un Corral Caper, și Slammin ' Prăjituri Crocante Cu Somon Cu Sos Gayla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă oțetul balsamic, sucul de lămâie și sosul de soia cu sare, zahăr brun, ghimbir măcinat, boia, piper și fulgi de ardei roșu până când sarea s-a dizolvat. Se amestecă usturoiul, ceapa verde, uleiul de susan și uleiul de arahide până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Praf De Ghimbir
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
2
Se toarnă marinada într-o pungă de plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați somon la marinată și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Se pune la frigider și se marinează 2 până la 24 de ore.
5
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scurgeți excesul de marinată din fileurile de somon. Grătiți până când este ferm și opac, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.