Skillet Stroganoff
Skillet Stroganoff ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 144 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, ciuperci, tăiței largi de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Skillet Hamburger Stroganoff, Stroganoff Ușor Cu O Tigaie, și Skillet Stroganoff De Vită.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și gătiți tăiței conform instrucțiunilor etichetei pachetului până se înmoaie, aproximativ 9 minute.
Ulei cald într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită și gătiți, amestecând, până când sunt fierte, aproximativ 4 minute.
Scoateți carnea de vită într-un castron căptușit cu un prosop de hârtie.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri. grăsime din tigaie.
Adăugați ciuperci; saut până se înmoaie și apa s-a eliberat, 3 până la 4 minute.
Transferați în castron cu carne de vită.
În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Se amestecă făina, 1/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Se amestecă în amestecul de unt și se gătește, amestecând constant, timp de 1 minut.
Se amestecă lapte, bulion și Worcestershire. Bateți încet amestecul de lapte în amestecul de făină. Gatiti, batand constant, pana cand sosul este bubuit si incepe sa se ingroase, 2 pana la 3 minute. Reduceți căldura la minim, adăugați smântână și bateți până se încălzește.
Întoarceți carnea de vită și ciupercile în tigaie. Se amestecă tăiței. Se condimentează cu sare și piper, se presară pătrunjel și se servește.