Skillet Rozmarin Pui

Skillet Rozmarin Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de rozmarin din tigaie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 716 calorii, 39G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 5.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 121 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți ciuperci cremini, cartofi cu piele roșie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Skillet Lămâie Rozmarin Pui, Skillet Rozmarin Lamaie Pui, și Tigaie usturoi și rozmarin pulpe de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Acoperiți cartofii cu apă rece într-o cratiță și sareți apa. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie, aproximativ 8 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Puneți frunzele de rozmarin, usturoiul, 2 lingurițe de sare și fulgii de ardei roșu pe o tăietură, apoi tocați și amestecați într-o pastă folosind un cuțit mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Carne MăcinatăCarne Măcinată
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Transferați pasta într-un castron. Se amestecă sucul de 1 lămâie și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați puiul, cu pielea în jos, acoperiți și gătiți până când pielea se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul; adăugați ciupercile și cartofii în tigaie și stropiți cu sucul de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați crenguțele de rozmarin și jumătățile de lămâie stoarse în tigaie; transferați la cuptor și prăjiți, neacoperite, până când puiul este gătit și pielea este crocantă, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
9
Per portie: calorii 413; grăsime 23 g (saturate 5 g); Colesterol 87 mg; sodiu 1,055 mg; Carbohidrați 19 g; Fibre 2 g; proteine 32 g
10
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista