Skillet piept de pui Aglio e Olio
Skillet piept de pui Aglio e Olio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 293 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, pesmet, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cireșul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Cireșe Proaspete ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli rabe și pui Aglio Olio (cu ulei și usturoi), Aglio Olio, și Creveți Aglio Olio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu 1/4 linguriță de sare. Dragă pui în făină.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde.
Adăugați capere și ardei; gatiti 30 de secunde.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când puiul este gata. Se amestecă pesmetul; gatiti pana se ingroasa lichidul (aproximativ 1 minut). Gustați sosul și adăugați 1/4 linguriță de sare rămasă, dacă este necesar.
Se ia de pe foc; se presară pătrunjel.