Skillet pește și legume

Skillet pește și legume
Skillet pește și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,87 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 249 calorii, 22g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână orez brun instant, țelină, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pui de tigaie și legume, Pui de tigaie și legume, și Șuncă de tigaie și legume gratinate.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, combinați bulion, morcovi, țelină și fulgi de pătrunjel. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
MorcovMorcov
țelinățelină
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Descoperiți tigaia; reveniți la fierbere. Se amestecă orezul. Se acoperă cu fileuri de portocale; se presară cu amestec de usturoi-piper. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 10 până la 15 minute sau până când lichidul este absorbit și Centrul fulgilor de pește ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orange RoughyOrange Roughy
UsturoiUsturoi
PiperPiper
PeștePește
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Garnisiți cu crenguțe proaspete de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista