Skillet Parmezan De Pui Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați parmezanul de pui Italian Skillet. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 588 calorii. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pesmet panko), ulei de măsline, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Rețete similare includ Skillet Pui Parmezan, Skillet Pui Parmezan, și Skillet Pui Parmezan.
Instrucțiuni
Bateti ou, 1/2 linguriță de sare, și 1/4 linguriță de piper într-un castron de mică adâncime.
Combinați panko, brânza de 1/3 cană și condimentul Italian într-un alt castron puțin adânc.
Presărați ușor puiul cu sare și piper suplimentar. Scufundați fiecare jumătate de piept de pui în amestec de ouă, întoarceți-vă pentru a acoperi uniform toate părțile. Apoi se înmoaie în amestecul panko, întorcându-se pentru a acoperi uniform toate părțile. Scuturați ușor orice exces de panko.
[Sfat de curățare: ștergeți orice suc de pui sau ou care s-ar fi putut vărsa pe blat cu un șervețel dezinfectant Clorox*. Clătiți mâinile odată finalizate.]
Gătiti linguina conform instrucțiunilor pachetului într-o oală mare.
Scurgeți și reveniți la oală; acoperiți pentru a se încălzi.
În timp ce pastele gătesc, încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare. Gătiti puiul în ulei fierbinte timp de 10 până la 12 minute sau până când puiul nu mai este roz, întorcându-se o dată. (Dacă puiul se rumeneste prea repede, reduceți focul la mediu.)
Puneți sosul marinara într-un vas sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la putere de 100% (mare) timp de 1 până la 2 minute sau până la încălzire. se amestecă o dată. Se toarna aproximativ 1/3 cana de sos peste fiecare jumatate de piept de pui.
Se presară cu parmezan suplimentar.
Serviți puiul peste paste.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione]()
Tenuta di Arceno strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost vintage - ul cald perfect-nu prea cald, corect. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe gust, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine mereu evazive. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.