Skillet creveți și orez

Skillet creveți și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 457 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, usturoi, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Orez de tigaie cu creveți și pui, Tigaie Ușoară Italiană De Creveți Și Orez, și Cremă de creveți și orez cu broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Așezați slănina într-o tigaie mare rezistentă la cuptor și gătiți la foc mediu până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o placă căptușită cu hârtie pentru a se scurge.
Aruncați toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul gras în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați orez și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă roșiile, bulionul, condimentul Old Bay și sarea; aduceți amestecul la fierbere.
Acoperiți și transferați tigaia în cuptor. Gatiti pana cand orezul este fraged, 15-20 de minute. Descoperiți, așezați creveții pe orez, acoperiți din nou și continuați să coaceți până când creveții sunt opaci, încă 5 până la 7 minute.
Se presară slănină și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.