Skillet Cotlet De Porc Florentin
Skillet cotlet de porc Florentine necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 2.47 pe portie. O porție conține 318 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. 114 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 94%. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Skillet, Cotlet De Porc Skillet, și Cotlet De Porc Picant Tigaie.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până când cotletele sunt bine rumenite pe ambele părți.
Scoateți Cotletele de porc și puneți-le deoparte.
Reduceți căldura la mediu și adăugați uleiul rămas.
Adăugați ceapa. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este frageda. Se amestecă sosul și spanacul în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie și reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți până când cotletele sunt gătite.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.