Skillet Carne De Vită Stroganoff
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Skillet Beef Stroganoff. O porție conține 406 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ceapă, hrean și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați O Tigaie Sol Carne De Vită Stroganoff, Carne De Vită Stroganoff Ravioli Skillet, și Carne de vită și cartofi Skillet Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile si ceapa in unt pana cand se inmoaie. Cu o lingură pliată, transferați într-un castron mare; amestecați apa, hreanul, sarea și piperul. Pune deoparte.
Așezați făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați carne de vită, câteva bucăți la un moment dat. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
În aceeași tigaie, carne de vită maro în loturi. Întoarceți toată carnea de vită în tigaie; top cu amestec de ciuperci.
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.