Sirop De Rodie Condimentat
Siropul de rodie condimentat este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 196 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cuișoare măcinate, nucșoară măcinată, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sirop de zară condimentat {aka: sirop de caramel condimentat}, Budinca de orez cu sirop de rodie, și Vafe de nucă de cocos cu sirop de rodie ... sau înghețată.
Instrucțiuni
Combinați sucul de rodie, vinul și sucul de lămâie într-un bol.
Bateți scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și ghimbirul. Se sfărâmă în jumătate din zahărul brun și se amestecă amestecul până se dizolvă zahărul.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și rotiți pentru a acoperi tigaia. Turnați imediat amestecul de suc/condimente și creșteți căldura la mare. Aduceți amestecul la fierbere în timp ce bateți pentru a preveni arderea. Reduceți căldura la mediu și, în timp ce amestecați, adăugați puțin zahărul brun rămas. Gatiti si amestecati pana cand amestecul se ingroasa pana la o consistenta siropoasa sau cand poate acoperi spatele unei linguri.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor și se continuă să se răcească, 5 până la 10 minute. Se amestecă și se servește.