Sirop De Mentă-Var

Sirop De Mentă-Var
Siropul de mentă-var este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 1 porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, coajă de tei, sirop simplu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Căpșuni De Pepene Galben Cu Sirop De Tei Și Mentă, Salate Serioase: fructe de piatră cu sirop de ghimbir-Lime și mentă, și Pepene Verde Aguas Frescas Cu Sirop De Tei, Mentă Și Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați frunzele de mentă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați fâșii de coajă de var și sirop simplu fierbinte; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Coaja De TeiCoaja De Tei
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista