Single-Malt, single-Hop IPA (pentru Homebrewers începători)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați IPA cu un singur malț, cu un singur hamei (pentru începători). Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 591 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 1,62 USD pe porție. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdia wyeast american ale, malțul Golden promise, amestecul de nutrienți wyeast yeast și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Maple Pumpkin Ale (Pentru Începători Homebrewers), Lucruri Unice, și Single Servire Shakshuka.
Instrucțiuni
Se încălzește 15 litri de apă de la robinet la 164 F și se adaugă la mash tun.
Se amestecă încet, adăugând toate boabele în tunul de piure în timp ce se agită pentru a preveni aglomerarea. Temperatura mash ar trebui să egalizeze la 152 F.
Într-un recipient separat, încălziți 8,4 litri de apă de la robinet până la 202 F.
Se amestecă prin adăugarea a 8,4 litri de apă de la robinet de 202 litri de apă de la robinet, în timp ce se amestecă, după ce se lasă piureul să se odihnească timp de 60 de minute. Temperatura ar trebui să egalizeze la aproximativ 168 F.
Se lasă la temperatura de piure timp de 15 minute. Într-un recipient separat, încălziți apa de la robinet de 2,8 galoane până la 172 F.
Scurgeți încet mustul și adăugați-l înapoi la must tun, recirculând până când mustul rămâne limpede și fără particule de cereale.
Scurgeți tunul de mash pentru a fierbe fierbătorul,spargând cu 2,8 galoane de apă de la robinet de 172 cm.
Adăugați primul hamei de must după ce fierbătorul este plin.
După ce toate cursele de mash sunt colectate, înregistrați gravitația preboil. Aduceți mustul la fiert.
Lăsați mustul să fiarbă 60 de minute, adăugând hamei, Whirloc și nutrienți de drojdie, după cum sa menționat mai sus.
Răciți mustul și transferați-l într-un carboy sau găleată igienizată cu un blocaj de aer. Aerați prin agitare sau oxigenați cu o piatră de oxigenare.
Se pasează drojdia și se lasă să fermenteze la 66 de grade F până la 68 de grade F.
Odată ce gravitația se află în câteva puncte de gravitația finală țintă (aproximativ 1.014), puneți berea în al doilea carboy igienizat sau găleată cu hamei uscat într-un sac de hamei igienizat și lăsați să se condiționeze timp de 5 până la 6 zile.
Sticlă sau butoi la 2,6 volume.