Singapore Tocană De Pui
Singapore tocană de pui necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.05 pe portie, veți obține o supă care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 391 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, dezosat, cinci condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Singapore Tocană De Pui, Singapore Turcia Tocană, și Copane de pui cu sos Singapore.
Instrucțiuni
Clătiți puiul, uscați-l și tăiați-l în bucăți de 1 inch. Într-un castron, amestecați făina, sarea, fulgii de chili și cinci condimente.
Adăugați bucăți de pui și amestecați pentru a acoperi.
Turnați uleiul într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de pui, usturoiul și ghimbirul. Amestecați frecvent până când puiul este gătit la exterior, dar încă roz în centru (tăiat la test), aproximativ 3 minute.
Adăugați lapte de nucă de cocos și bulion și aduceți la foc mic. Reglați căldura pentru a menține un foc mic, acoperiți și gătiți pentru a amesteca aromele, aproximativ 5 minute.
Amestecați spanacul, porumbul, roșiile, castanele de apă, ceapa verde și sucul de lămâie și gătiți, amestecând des, până când spanacul este ofilit, aproximativ 3 minute.
Se presară cu cilantro înainte de a servi din tigaie.