Simplificați Torte Maghiară

Simplificați Torte Maghiară
Streamline maghiară Torte este un vegetarian desert. Această rețetă servește 24. O porție conține 329 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă caldă, gălbenușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Tort De Nuc Maghiar, Torte De Alune Maghiare, și Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 11x17 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă împreună nucile, scorțișoara măcinată și 3/4 cană de zahăr într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
NuciNuci
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și 1 linguriță de zahăr în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute. Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de drojdie, gălbenușurile de ou, smântâna și untul. Amestecați treptat făina până când aluatul devine prea rigid pentru a folosi o lingură. Folosiți mâna pentru a frământa aluatul în castron până devine neted, aproximativ 5 minute. Împărțiți aluatul în trei părți egale, formați în bile, acoperiți și lăsați deoparte să se odihnească aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Rulați una dintre bilele de aluat între 2 foi de hârtie cerată pentru a se potrivi cu tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați aluatul în fundul tăvii de copt pregătite și întindeți cu 3/4 din amestecul de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Întindeți o altă bilă de aluat în același mod, așezați-o peste stratul de nuci în tigaie și întindeți uniform conservele de caise peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Rulați a treia bilă în același mod și așezați deasupra stratului de conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
RolaRola
9
Introduceți torte în cuptorul preîncălzit și setați cronometrul timp de 40 de minute. Când cronometrul se stinge, partea superioară a torte ar trebui să fie maro auriu, dacă nu, atunci așteptați câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bucătărie TimerBucătărie Timer
CuptorCuptor
10
Așezați albușurile într-un vas curat din sticlă sau metal. Bateți albușurile până la vârfuri moi, apoi adăugați treptat 2/3 cană de zahăr în timp ce bateți albușurile până la vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Întindeți bezeaua uniform peste vârful tortei și presărați cu amestecul de nuci rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Coaceți torta acoperită cu bezea pentru încă 15 minute. Răciți torte în tigaia așezată pe un suport de sârmă. Tăiați marginile pentru o prezentare mai curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista