Simplificați Torte Maghiară
Streamline maghiară Torte este un vegetarian desert. Această rețetă servește 24. O porție conține 329 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă caldă, gălbenușuri de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Tort De Nuc Maghiar, Torte De Alune Maghiare, și Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 11x17 inch.
Se amestecă împreună nucile, scorțișoara măcinată și 3/4 cană de zahăr într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și 1 linguriță de zahăr în apă caldă.
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute. Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de drojdie, gălbenușurile de ou, smântâna și untul. Amestecați treptat făina până când aluatul devine prea rigid pentru a folosi o lingură. Folosiți mâna pentru a frământa aluatul în castron până devine neted, aproximativ 5 minute. Împărțiți aluatul în trei părți egale, formați în bile, acoperiți și lăsați deoparte să se odihnească aproximativ 15 minute.
Rulați una dintre bilele de aluat între 2 foi de hârtie cerată pentru a se potrivi cu tigaia.
Așezați aluatul în fundul tăvii de copt pregătite și întindeți cu 3/4 din amestecul de nuci.
Întindeți o altă bilă de aluat în același mod, așezați-o peste stratul de nuci în tigaie și întindeți uniform conservele de caise peste aluat.
Rulați a treia bilă în același mod și așezați deasupra stratului de conserve.
Introduceți torte în cuptorul preîncălzit și setați cronometrul timp de 40 de minute. Când cronometrul se stinge, partea superioară a torte ar trebui să fie maro auriu, dacă nu, atunci așteptați câteva minute.
Așezați albușurile într-un vas curat din sticlă sau metal. Bateți albușurile până la vârfuri moi, apoi adăugați treptat 2/3 cană de zahăr în timp ce bateți albușurile până la vârfuri rigide.
Întindeți bezeaua uniform peste vârful tortei și presărați cu amestecul de nuci rămas.
Coaceți torta acoperită cu bezea pentru încă 15 minute. Răciți torte în tigaia așezată pe un suport de sârmă. Tăiați marginile pentru o prezentare mai curată.
Se servește la temperatura camerei.