Shumai cu Crab și carne de porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Shumai cu Crab și carne de porc. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 109G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 721 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți scallions, carne de porc măcinată grosier de 80%, ambalaje rotunde gyoza și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Shumai de porc și ciuperci aburit, Creveți, scoici și shumai de porc, și Carne de porc shumai (fără carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați carnea de porc, scallions, ghimbir, mirin și sare. Îndoiți ușor carnea de crab.
Praf o foaie de copt cu făină. Țineți un înveliș gyoza în palmă, păstrând restul ambalajelor acoperite cu plastic.
Așezați aproximativ 1 1/2 linguri de umplutură în centrul ambalajului și prindeți marginile de jur împrejur, formând o ceașcă deschisă.
Transferați găluștele pe foaia de copt și acoperiți. Repetați cu ambalajele rămase și umplerea.
Umpleți un wok cu 1 1/2 inci de apă și aduceți la fierbere. Aranjați frunzele de varză pe 2 niveluri ale unui abur de bambus, astfel încât să se suprapună ușor.
Adăugați găluștele la abur și stivuiți nivelurile. Acoperiți și aburiți până când shumai sunt doar fierte, 8 minute.