Show-Stopper scoici prăjite cu pesmet parfumat cu lămâie și Fettuccine cu șofran și sparanghel

Show-Stopper scoici prăjite cu pesmet parfumat cu lămâie și Fettuccine cu șofran și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici prăjite cu Dop de spectacol cu firimituri de pâine parfumate cu lămâie și Fettuccine cu șofran și sparanghel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 844 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 3,46 USD pe porție, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită coajă de lămâie, șalotă, ulei de măsline și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare sunt Afișați cartofi de friptură cu ceapă franceză smântână, Sparanghel La Grătar Cu Firimituri De Pâine Cu Ierburi De Lămâie, și Sparanghel prăjit cu pesmet Parmezan de lămâie.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 inch de apă la fiert într-o tigaie mare, precum și într-o oală mare cu apă, pentru paste. Când apa din tigaie se fierbe, adăugați sare și sparanghel și blanch timp de 2 minute, scurgeți și rezervați. Când apa de paste se fierbe, sare-o și gătește fettuccine la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
FettuccinăFettuccină
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
În timp ce apa de paste se fierbe, în tigaia în care ați albit sparanghelul, încălziți 2 linguri ulei de măsline extravirgin, la foc mediu apoi adăugați usturoi și șalotă și sotati 4 până la 5 minute. Deglazați cu vin, reduceți 30 de secunde apoi adăugați stoc, roșii și un vârf de șofran sau un plic de pudră de șofran. Se fierbe 10 minute. Se amestecă smântâna, apoi se condimentează sosul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
șofranșofran
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
În timp ce sosul se gătește, încălziți o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați unt, topiți apoi adăugați firimiturile de pâine și prăjiți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
5
Adăugați sare și piper, coaja de lămâie și pătrunjelul, îndepărtați și rezervați. Ștergeți tigaia curată și readuceți tigaia la foc mediu-mare și preîncălziți până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Stropiți scoici cu ulei de măsline extravirgin și adăugați în tigaia fierbinte pentru a carameliza pe fiecare parte, 3 minute pe prima parte 2 pe a doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch pe un unghi și adăugați la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Scurgeți pastele și aruncați cu sparanghel și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Serviți pastele cu scoici prăjite, 4 de persoană, alături și acoperiți scoicile cu firimiturile de pâine parfumate cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Scallops funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poppy Monterey Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista