Shortcut Cartofi Ceapa Perogies

Shortcut cartofi ceapa Perogies ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 312 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline extravirgin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Piure de cartofi și mazăre Perogies, Umplutura de cartofi dulci a lui Sam ' s Perogies, și Crockpot fiert vin roșu coaste scurte cu cartofi Cheddar Perogies.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea.
Tăiați untul folosind o furculiță până când bucățile sunt foarte mici. Se amestecă în apă și se amestecă până se omogenizează bine. Dacă aluatul este prea lipicios, mai amestecați puțină făină până îl puteți frământa pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul timp de 2 până la 3 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 sau 15 minute.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați în cercuri folosind un tăietor de prăjituri sau un pahar mare. Puneți deoparte în timp ce pregătiți umplutura.
Pentru a face umplutura, pregătiți fulgii de piure de cartofi conform instrucțiunilor pachetului. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana devine moale si transparent.
Se ia de pe foc și se amestecă piureul de cartofi.
Așezați o lingură de umplutură pierogi pe fiecare cerc de aluat. Îndoiți cercurile și ciupiți marginile pentru a sigila bine, astfel încât să nu scape nicio umplutură în timp ce fierb. Pot fi înghețate în acest moment, dacă doriți.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Aruncați cu grijă mai multe perogii în apă. Se termină când plutesc în vârf. Continuați procesul cu perogiile rămase. De asemenea, puteți prăji perogii în unt cu ceapă înainte de servire, dacă doriți.