Shortcakes De Căpșuni De Modă Veche
Shortcakes de căpșuni de modă veche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele necesită zahăr, topping bătut, extract de vanillan și zahăr. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Shortcakes Cu Căpșuni, Shortcakes Cu Căpșuni, și Shortcakes Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană jumătăți de căpșuni, 1/3 cană zahăr, suc de portocale, vanilie și suc de lămâie într-un castron și amestecați cu un tocător de cartofi. Se amestecă 2 1/2 căni jumătăți de căpșuni. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 42
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 3 linguri de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron; tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați zară, amestecând doar până când este umed (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 4 ori cu mâinile făinoase. Pat aluat într-un dreptunghi de 6 x 4 inch.
Tăiați aluatul în 6 pătrate.
Așezați 1 inch pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 12 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Împărțiți prăjiturile scurte în jumătate orizontal folosind un cuțit zimțat; așezați fiecare jumătate de jos pe o farfurie de desert. Lingură 1/4 cană amestec de căpșuni peste fiecare jumătate de jos. Se acoperă cu blaturi shortcake; lingură 1/4 cană amestec de căpșuni peste fiecare blat. Completați fiecare porție cu 1 lingură de topping bătut; garnisiți cu căpșuni întregi, dacă doriți.