Shortcakes De Cacao-Boabe

Shortcakes De Cacao-Boabe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Shortcakes cu Cacao-Fructe de pădure. Această rețetă face 6 porții cu 245 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, miere, iaurt fără grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shortcakes Cu Trei Fructe De Pădure, Shortcakes Foarte Fructe De Padure, și Shortcakes Cu Două Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista