Shortcakes Cu Iaurt De Căpșuni
Strawberry iaurt Shortcakes ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 191 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână unt, amestec original, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Shortcakes proaspete de căpșuni cu cremă de iaurt, Shortcakes Cu Căpșuni, și Shortcakes Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, zahărul, untul și 1/2 cană de iaurt până se formează aluatul moale. Întoarceți aluatul pe suprafață ușor praf cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați aluatul în bilă; frământați de 8 până la 10 ori.
Rulați aluatul gros de 1/2 inch.
Tăiați cu tăietor de 3 inci cu făină.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Shortcakes Split. Lingurați căpșunile și iaurtul rămas între jumătățile de shortcakes și peste blaturi.