Shortcakes Cu Căpșuni Stivuite
Această rețetă face 24 de porții cu 236 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de zahăr, căpșuni, făină de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shortcakes Cu Căpșuni, Shortcakes Cu Căpșuni, și Shortcakes Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Combinați căpșunile, zahărul, oțetul balsamic și busuiocul.
Lăsați să stea câteva minute, amestecând ocazional, pentru a permite sucurilor să iasă din fructe de pădure.
Într-un castron mare, combinați făina, laptele și untul topit pentru a face un aluat. Scoateți păpușile de aluat pe foile de copt pregătite și formați-le în runde. Spațiu aluat dollops afară aproximativ 1 1/2 inch afară. Nu supraaglomerați foile. Este posibil să trebuiască să coaceți în loturi dacă tot aluatul nu se potrivește pe cele 2 foi de copt.
Coaceți prăjiturile scurte până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Felie fiecare shortcake în jumătate pe lungime și partea de sus jumătatea de jos cu unele căpșuni.
Așezați cealaltă jumătate de tort deasupra și deasupra cu frișcă.
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.