Shortcakes Cu Căpșuni-Busuioc-Lămâie
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.66 pe portie. O porție conține 364 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, căpșuni, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Shortcakes Cu Căpșuni-Busuioc, Shortcakes Cu Căpșuni-Lămâie, și Shortcakes cu căpșuni cu cremă de lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament. Într-un castron mare, bateți untul, coaja de lămâie și sucul de lămâie cu mixerul electric la viteză mică până la amestecare. Cu lingura, amestecați amestecul Bisquick și 2/3 cană de lapte până când aluatul formează o bilă.
Rulați sau bateți aluatul într-un dreptunghi gros de aproximativ 3/4 inch.
Așezați pătrate pe foaia cookie.
Ungeți blaturile cu lapte suplimentar; se presară cu cristale de zahăr.
Coaceți 20 de minute sau până când blaturile se rumenesc ușor.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, oțetul balsamic și busuiocul împreună. Amestecați ușor căpșunile. Dați la frigider până când este gata de servit.
Shortcakes Split; așezați pe farfurii individuale de desert. Jumătăți de jos de sus cu frișcă. Puneți căpșuni peste smântână. Acoperiți fiecare cu jumătatea superioară de shortcake.