Shortcakes Cu Căpșuni
Nevoie de o desert vegetarian? Prăjiturile cu căpșuni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 379 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, smântână grea, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shortcakes Cu Căpșuni, Shortcakes Cu Căpșuni, și Shortcakes Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fructele de pădure și zahărul într-un castron mediu.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Tăiați 2 (18 inci) bucăți de hârtie pergament. Tăiați 1 din bucăți la 18 pe 13 inci; puneți ambele deoparte. Înveliți o foaie de copt cu margini de 18 pe 13 inci cu unt, tapetați-o cu bucata de pergament tăiată și acoperiți partea superioară a pergamentului cu mai mult unt; pus deoparte.
Așezați gălbenușurile de ou, 1/3 cană de zahăr și vanilia în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete. Bateți cu viteză mare până la galben pal și îngroșat, aproximativ 5 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet făina și amestecați până se combină, aproximativ 1 minut în total.
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați-l deoparte.Spălați și uscați bine vasul mixerului, readuceți-l în mixer și montați mixerul cu un accesoriu pentru tel.
Așezați albușurile, crema de tartru și sarea în castron și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri moi (ar trebui să cadă ca înghețata moale), aproximativ 1 minut. Adăugați treptat restul de 1/3 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide (stând drept în sus), încă aproximativ 1 minut. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați un sfert din albușurile de ou în amestecul rezervat de gălbenuș-făină până se încorporează uniform; îndoiți ușor albușurile rămase până când sunt combinate și nu rămân dungi albe mari.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Folosind o spatulă offset, întindeți-o într-un strat foarte uniform, netezind partea superioară. (Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că suprafața tortului este cât mai netedă și uniformă posibil.)
Coaceți până când tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale foii de copt, partea superioară revine când este apăsată cu degetul și nu mai este lipicioasă la atingere, aproximativ 20 de minute. Între timp, puneți un vas mare, curat din metal sau sticlă și un tel curat în congelator pentru a se răci pentru frisca.
Scoateți tortul de pe foaia de copt așezând a doua bucată de pergament deasupra.
Așezați smântâna, zahărul și vanilia în vasul răcit și bateți cu biciul răcit până se formează vârfuri medii, aproximativ 3 minute.
Așezați vasul în frigider.
Transferați tortul răcit cu pergamentul pe o tăietură. Folosind un cuțit zimțat, tăiați marginile tortului pentru a face un dreptunghi de 16 pe 11 inci.
Tăiați partea mai lungă a dreptunghiului în benzi de 4 (4 inci).
Tăiați partea mai scurtă în benzi de 4 (2-3 / 4 inci). Ar trebui să aveți 16(4-de-2-3/4-inch) dreptunghiuri.Pregătiți 8 farfurii mici de servire. Folosind o spatulă plată, Așezați 1 porție de tort pe fiecare farfurie. Împărțiți jumătate din căpșunile rezervate peste prăjituri și jumătate din frisca peste fructe de pădure. Se acoperă cu o altă porție de tort și se repetă cu boabele rămase și frisca.