Shortcake Cu Căpșuni Cu Ciocolată Dublă
Shortcake cu căpșuni cu ciocolată dublă necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Cap la magazin și ridica zahăr pudră, rece bici biciuit topping, lapte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Shortcake Cu Căpșuni Cu Ciocolată Dublă, Shortcake Dublu Cu Căpșuni, și Shortcake Cu Căpșuni De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru două tigăi rotunde de 9 inci. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute. Slăbiți prăjiturile de pe părțile laterale ale tigăilor. Inversați pe rafturi; îndepărtați ușor tigăile. Se răcește complet.
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 minute. (
Amestecul va fi gros.) Se amestecă ușor în topping biciuit.
Așezați un strat de tort pe farfuria de servire; se întinde cu gem. Se acoperă cu straturi de jumătate din fiecare amestec de budincă și căpșuni; acoperiți cu stratul de tort rămas. Se acoperă cu amestecul de budincă rămas. Se da la frigider cel putin 1 ora. Se acoperă cu căpșunile rămase și se presară cu zahăr chiar înainte de servire. A se păstra la frigider.