Shoo-fly Pie
Shoo-fly Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 378 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, făină, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 169 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Shoo-Fly Muffins, Moo Shoo Porc, și Shoo-Fly Punch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul de plăcintă și puneți-l într-un vas de plăcintă.
În vasul unui robot de bucătărie adăugați zahăr brun și făină. Puls de mai multe ori pentru a combina.
Adăugați bucăți de unt și pulsați de mai multe ori până când încep să se formeze firimituri. Împărțiți amestecul și puneți jumătate deoparte pentru topping.
Într-un castron mare sau vasul unui mixer de stand adăugați melasă, ou, apă rece, apă fierbinte și soluție de bicarbonat de sodiu și bateți pentru a combina.
Adăugați amestecul de firimituri și bateți până se combină.
Periați coaja de plăcintă cu spălare de ouă.
Se toarnă amestecul de umplere în coaja de plăcintă necoaptă.
Presărați firimituri rezervate deasupra.
Transferați într-un raft pentru a se răci complet înainte de tăiere.