Shish kebab cu ceapă și melasă de rodie
O porție conține 68 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, sos hoisin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kebab de miel măcinat și șalotă cu melasă de rodie, Kebaburi De Vară Shish, și Miel Shish Kebab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel.
Tăiați mielul în bucăți de 60 (3/4 inch).
Combinați mielul, 3 linguri de melasă, ceapa rasă, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți mielul din pungă; aruncați marinada.
Filetați 4 cuburi de miel și 4 bucăți de ceapă alternativ pe fiecare dintre frigarui de 15 (6 inci).
Așezați kebab-urile pe o tigaie pentru pui; se fierbe 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se toarnă 3 linguri de melasă uniform peste kebaburi.
Garnisiți cu lămâie și oregano, dacă doriți.