Sherry-Miel Fript Portocaliu

Sherry-Orange friptură de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 146 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână sare, căței de usturoi, portocale pentru buric și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sherry-Miel Fript Portocaliu, Friptură De Porc Cu Mere Sherry, și Cotlet de miel fript cu ceapă și sos de Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți friptura și tăiați grăsimea. Reroll roast; fixați la intervale de 2 inci cu sfoară grea. Faceți fante de 10 (1/2 inch adâncime) în suprafața fripturii; umpleți jumătățile de usturoi în fante.
Combinați sucul și următoarele 6 ingrediente (sucul prin frunza de dafin) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați mielul; sigilați și marinați la frigider 8 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada și aruncați frunza de dafin.
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui și introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Presărați friptura cu 1/2 linguriță de sare.
Coaceți friptura la 450 timp de 20 de minute, ungând o dată cu 1/4 cană marinată rezervată. Reduceți temperatura cuptorului la 400 (nu scoateți mielul din cuptor); adăugați portocale sferturi și coaceți 1 oră sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) la 160 (mediu).
Lăsați friptura să stea 10 minute înainte de feliere.
Combinați picăturile de tigaie, marinada rămasă și amidonul de porumb într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut. Se amestecă pătrunjelul.