Shepherd ' s Pie

Shepherd ' s Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta ciobanului. Această rețetă servește 8. O porție conține 520 calorii, 23g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 175 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Un amestec de cimbru, unt, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie largă cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare. Condimentează mielul cu sare și aruncă cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați mielul în tigaie și rumeniți bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți mielul din tigaie și rezervați. Ștergeți uleiul în tigaie și adăugați un ulei de măsline nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați prazul, țelina și morcovii în tigaie. Condimentați amestecul cu sare și gătiți, amestecând frecvent până când legumele sunt moi și foarte aromate, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
PrazPraz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați mielul înapoi în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți până când pasta de roșii începe să se rumenească, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
8
Adăugați vinul și gătiți până se reduce cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
9
Adăugați suficient stoc pentru a acoperi doar suprafața mielului. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar. Aruncați frunzele de dafin și pachetul de cimbru. Aduceți stocul la fierbere și reduceți la foc mic. Acoperiți parțial și fierbeți timp de 1 oră sau până când mielul este fraged. Când nivelul stocului se reduce, înlocuiți-l cu mai mult pentru a menține carnea scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
StocStoc
CimbruCimbru
MielMiel
CarneCarne
SareSare
10
Așezați cartofii într-o cratiță medie și acoperiți cu 1 inch cu apă de la robinet. Condimentați apa cu sare și aduceți apa la fierbere. Fierbeți cartofii până când sunt fragede cu furculița, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Scurgeți apa din cartofi și treceți-i cât sunt încă fierbinți printr-o moară de alimente. Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, aduceți crema la fierbere. Bateți untul rece și smântâna fierbinte în cartofii curățați. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar. Cartofii trebuie să fie cremoși și foarte aromați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Scoateți capacul din miel și adăugați mazărea. Se fierbe timp de încă 15 minute pentru a permite reducerea nivelului stocului. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar. Când ați terminat, amestecul de miel trebuie să fie gros și asemănător cu tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
StocStoc
MielMiel
MazăreMazăre
TocanăTocană
13
Scoateți frunzele de dafin și pachetul de cimbru și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CimbruCimbru
14
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
15
Transferați mielul într-un vas de copt lat și plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
16
Întindeți piureul de cartofi peste amestecul de miel într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
MielMiel
17
Așezați vasul de copt sub broilerul preîncălzit. Se fierbe până când cartofii sunt maronii aurii și crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista