Shepherd ' s Pie

Shepherd ' s Pie
Reteta Shepherd ' s Pie ar putea satisface pofta ta scoțian în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.35 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, mușchi măcinat, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Cremă de curcan Shepherd 's Pie (aka Ziua Recunostintei resturi Shepherd' s Pie!), și Plăcintă Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Pregătiți piureul de cartofi conform instrucțiunilor pachetului; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2
Gatiti carnea de vita intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare pana se rumeneste, amestecand sa se prabuseasca. Se amestecă sosul picant, apa, chimenul, zahărul, sarea și fasolea; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți până când amestecul se îngroașă (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți din căldură. Puneți cartofi piure peste amestecul de carne și presărați cu brânză. Acoperiți și lăsați să stea 2 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista