Shanghai Delight
Shanghai Delight ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 1312 calorii, 23g de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tăiței, ulei de susan asiatic, sos de soia de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Shanghai, Shanghai Creveți, și Lumpiang Shanghai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ciupercile, scufundați în apă fierbinte și înmuiați până la moale, aproximativ 15 minute. Ținând sub apă, stoarceți ciupercile pentru a elibera nisipul, apoi ridicați ciupercile și stoarceți-le uscate.
Tăiați și aruncați tulpinile.
Tăiați capacele de ciuperci în benzi late de 1/4 inch.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți 3 litri de apă la fierbere la foc mare.
Adăugați tăiței și gătiți, amestecând ocazional, până când abia se înmoaie să muște, 4 până la 6 minute.
Între timp, puneți un wok sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați ulei de salată și înclinați tigaia pentru a acoperi.
Adăugați usturoiul și carnea de porc; se prăjește până când carnea de porc se rumeneste ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați varză și amestecați până când începe să se ofilească, 1 până la 2 minute.
Adăugați tăiței, ciuperci, sos de soia, oțet, ulei de susan și piper. Se amestecă până când tăiței sunt fierbinți, aproximativ 3 minute.