Dacă 90 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Shakshuka ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 5. O porție conține 132 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, praf de chili, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați SHAKSHUKA, Shakshuka, și Shakshuka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Shakshuka
4
Ingrediente1 lingură ulei de măsline1/2 ceapă maro sau albă medie, curățată și tăiată în cubulețe1 cățel de usturoi, tocat 1 ardei gras verde sau roșu mediu, tocat4 căni de roșii tăiate cubulețe coapte sau 2 cutii (14 oz. fiecare) roșii cubulețe2 linguri pastă de roșii1 linguriță pudră de chili (ușoară)1 linguriță cumin1 linguriță boia de ardei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Aluat De Pâine De Porumb
5
Un vârf de piper cayenne (sau mai mult după gust-picant!) Vârf de zahăr (opțional, după gust)sare și piper după gust5 - 6 ouă1 / 2 linguri de pătrunjel tocat proaspăt (opțional, pentru garnitură)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă