Shaker Lemon Pie
Shaker Lemon Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 288 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, spălare de ouă, lămâi meyer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Shaker Lemon Pie, Shaker Lemon Pie, și Shaker Lemon Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați feliile de lămâie cu cele 2 căni de zahăr până când feliile sunt acoperite uniform și macerați (lăsați-le să stea astfel încât zahărul să poată extrage lichidul) timp de două ore la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. bateți ouăle și gălbenușurile împreună cu sarea.
Adăugați făina puțin câte puțin, amestecând continuu pentru a evita cocoloașele de făină.
Adăugați amestecul de ouă la lămâi și amestecați bine cu o spatulă mare de cauciuc.
Se toarnă amestecul în crusta de fund răcită. Acoperiți cu crusta superioară răcită și tăiați marginile, apoi modelați marginile după cum doriți, creând un sigiliu.
Tăiați fante în partea de sus pentru a ventila plăcinta, apoi puneți-o la frigider timp de 20 de minute.
Chiar înainte de coacere, periați partea superioară a plăcintei cu spălarea ouălor și presărați cu zahăr șlefuit.
Coaceți la 425 de grade F timp de 20 de minute pe raftul inferior, rotind la jumătatea drumului. Întoarceți cuptorul până la 350 de litri F și coaceți până când umplutura umflă puțin crusta, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet, apoi răciți cel puțin o oră înainte de servire.