Shake-Uri De Dovleac
Nevoie de o băutură fără gluten și prietenoasă cu FODMAP? Shake-urile de dovleac ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 85 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovleac, smântână jumătate și jumătate, condimente pentru plăcintă cu dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Shake-Uri De Bourbon De Dovleac, Shamrock Shakes, și Shake-Uri De Sorbet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați jumătate din smântână, înghețată, dovleac și condimente de plăcintă cu dovleac; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă în pahare răcite. Repet.
Se ornează cu frișcă și nucșoară.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Fonterutoli Chianti Classico]()
Fonterutoli Chianti Classico
Culoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.Concluzii: cei care susțin că Chianti Classico este un vin înțepător și dur se vor răzgândi după ce au gustat acest 1999, care este gata de băut acum, dar se va îmbunătăți cu cel puțin cinci ani în plus.Alcool: 13,5% în volum