Sfeclă Verde Gratin
Gratinul verde de sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 170 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, untul, ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla, Orez de sfeclă și boluri de varză cu usturoi cu Pesto verde de sfeclă, și Gratin De Sfeclă De Aur.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Topiți untul într-o cratiță.
Adăugați ciupercile și usturoiul și transpirați.
Adăugați verdele de sfeclă și amestecați bine.
Scoateți tigaia de pe foc. Condimentează cu sare și piper.
Într-un bol separat, combinați gălbenușurile de ou, ricotta, parmezanul și sarea.
Combinați totul și puneți-l într-un vas de copt ușor uleiat de 9 x 11 inci. Se acoperă cu biscuiții sfărâmați și se coace 30 de minute acoperite. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.