Gratinul verde de sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 170 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, untul, ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla, Orez de sfeclă și boluri de varză cu usturoi cu Pesto verde de sfeclă, și Gratin De Sfeclă De Aur.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ciupercile și usturoiul și transpirați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați verdele de sfeclă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
5
Scoateți tigaia de pe foc. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-un bol separat, combinați gălbenușurile de ou, ricotta, parmezanul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Combinați totul și puneți-l într-un vas de copt ușor uleiat de 9 x 11 inci. Se acoperă cu biscuiții sfărâmați și se coace 30 de minute acoperite. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.