Sfeclă Verde

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., verdele de sfeclă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 4222 de fani. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de sfeclă, oțet de cidru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta.
Instrucțiuni
Clătiți și tăiați verdeața de sfeclă: clătiți verdeața de sfeclă într-o chiuvetă umplută cu apă rece.
Scurgeți verdele și clătiți a doua oară.
Scurgeți verdeața și tăiați orice tulpini grele.
Tăiați frunzele în bucăți de mușcătură. Pune deoparte.
Saut cca. baconul, ceapa, usturoiul: într-o tigaie mare sau o cratiță de 3 qt, gătiți slănina până se rumenesc ușor la foc mediu (sau încălziți 1 lingură de grăsime de slănină).
Adăugați ceapa, gătiți la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească. Se amestecă usturoiul, se gătește încă un minut.
Adăugați apă în tigaia fierbinte, amestecând pentru a slăbi orice particule din fundul tigaiei. Se amestecă zahărul și fulgii de ardei roșu. Aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați verdeața de sfeclă, aruncați ușor amestecul de ceapă, astfel încât verdeața să fie bine acoperită. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5-15 minute până când verdeața este fragedă. Se amestecă oțetul. (Pentru varză sau varză verde continuați să gătiți încă 20 până la 25 de minute sau până la sensibilitatea dorită.)