Sfeclă Verde

Sfeclă Verde
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., verdele de sfeclă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 4222 de fani. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați verdeață de sfeclă, oțet de cidru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta.

Instrucțiuni

1
Clătiți și tăiați verdeața de sfeclă: clătiți verdeața de sfeclă într-o chiuvetă umplută cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2
Scurgeți verdele și clătiți a doua oară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3
Scurgeți verdeața și tăiați orice tulpini grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
4
Tăiați frunzele în bucăți de mușcătură. Pune deoparte.
5
Saut cca. baconul, ceapa, usturoiul: într-o tigaie mare sau o cratiță de 3 qt, gătiți slănina până se rumenesc ușor la foc mediu (sau încălziți 1 lingură de grăsime de slănină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa, gătiți la foc mediu 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și începe să se rumenească. Se amestecă usturoiul, se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
1
Adăugați apă în tigaia fierbinte, amestecând pentru a slăbi orice particule din fundul tigaiei. Se amestecă zahărul și fulgii de ardei roșu. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce2/3 Cană (115 G) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Adăugați verdeața de sfeclă, aruncați ușor amestecul de ceapă, astfel încât verdeața să fie bine acoperită. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 5-15 minute până când verdeața este fragedă. Se amestecă oțetul. (Pentru varză sau varză verde continuați să gătiți încă 20 până la 25 de minute sau până la sensibilitatea dorită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VerziiVerzii
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
KaleKale
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista