Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră

Sfecla prăjită și rădăcina de țelină cu unt de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 29 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sfeclă pentru bebeluși, unt de capră, rădăcină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sfeclă prăjită și rădăcină de țelină cu unt de capră, Rădăcină de țelină prăjită și morcovi, și Rădăcină de țelină prăjită și ridichi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un vas de copt, aruncați sfecla cu uleiul. Acoperiți cu folie și prăjiți aproximativ 1 oră, până când sfecla este fragedă când este străpunsă.
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați sfecla și tăiați-le în pene mici.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 2 linguri de unt de capră.
Adăugați rădăcina de țelină și crengile de cimbru și condimentați ușor cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor in pete, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/4 cană din stoc și fierbeți la foc moderat până aproape evaporat, aproximativ 2 minute.
Adăugați stocul rămas, 1/4 cană la un moment dat și gătiți până când rădăcina de țelină este fragedă, în total 8 până la 10 minute. Se amestecă sfecla și se gătește până se încălzește, aproximativ 2 minute. Aruncați crengutele de cimbru. Rotiți în restul de 1 lingură de unt de capră și condimentați cu sare și piper.