Sfeclă prăjită și portocale cu unt de ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla prăjită și portocalele cu unt de plante. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, portocale, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Sfeclă Prăjită Și Portocale, Sfeclă prăjită și păstârnac cu măsline negre și portocale, și Salată De Frunze Roșii Cu Sfeclă Prăjită, Portocale Și Nuci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Tăiați foaia de 18x12 inci din folie rezistentă; pulverizați folia cu spray de gătit. Într-un castron mare, aruncați sfecla, felii de portocale, ulei, sare și piper. Amestec de lingură în centrul foliei. Aduceți 2 laturi de folie peste amestec, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii.
Așezați pachetul pe foaia de cookie.
Prăjiți 45 de minute. Desfaceți cu grijă folia cu clești; prăjiți 10 minute mai mult sau până când sfecla este fragedă și rumenită.
În tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă pătrunjelul, rozmarinul și sucul de portocale cu biciul; gatiti 1-2 minute sau pana se ingroasa usor.
Scoateți sfecla și portocalele din folie și adăugați-le în tigaie; gătiți și amestecați până când sunt acoperite cu amestec de unt.