Sfeclă Portocalie
Sfecla portocalie este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 95 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de portocale, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă Portocalie, Sfeclă Sărutată Cu Portocale, și Sfeclă Cu Parfum De Portocale.
Instrucțiuni
Lăsând rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă, tăiați blaturile și frecați cu o perie.
Se pune într-o cratiță mare; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Scurgere; rece. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Tăiați sfecla în cuburi pentru a măsura 3 1/2 căni.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați sfecla, coaja și următoarele 4 ingrediente (coaja prin piper). Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul are consistenta unui sirop subtire (aproximativ 12 minute), amestecand ocazional.