Sfeclă Murată Ușoară
Sfecla murată ușoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sfeclă, oțet, condimente de murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată Ușoară, și Sfeclă Murată Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați condimentele de murat într-o pungă de pânză de brânză. Într-o cratiță mare, combinați oțetul, zahărul, scorțișoara, sarea și punga cu condimente; se aduce la fierbere.
Scurgeți sfecla, rezervând 3/4 cană de suc. Se amestecă sfecla și sucul rezervat într-o cratiță.
Se toarnă într-un 1-1 / 2-qt. recipient din sticlă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți punga de condimente înainte de servire.