Sfeclă Murată Ușoară
Sfecla murată ușoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 104 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, zahăr, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată Ușoară, și Sfeclă Murată Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Se pune într-o cratiță medie; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere. Se răcește ușor. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea. Feliați subțire sfecla; așezați într-un castron mare.
Combinați oțetul și zahărul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă sare, boabe de piper și frunze de dafin.
Se toarnă amestecul de oțet peste sfeclă; acoperiți și răciți. Aruncați frunzele de dafin.