Sfeclă Murată Cu Scorțișoară
Sfecla murată cu scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 3. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 587 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
Se toarnă lichid de sfeclă, oțet, zahăr și bețișoare de scorțișoară într-o cratiță. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mediu-mare până când zahărul s-a dizolvat, amestecând continuu. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 5 minute.
Se toarnă amestecul peste sfecla feliată și se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 8 ore înainte de servire.