Sfeclă dulce și acră
Sfeclă dulce și acră este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Un amestec de făină, zahăr brun, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sfeclă murată dulce și acră condimentată, Tarta Cu Sfeclă Roșie Și Cartofi Dulci, și Cartofi Dulci La Cuptor Și Sfeclă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 15 până la 20 de minute, în funcție de mărimea sfeclei.
Se scurge, se răcește, se curăță și se taie cubulețe.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se sotează ceapa până se înmoaie. Se amestecă făina și se gătește aproximativ 2 minute. Amestecați treptat bulionul de pui.
Adăugați sfecla tăiată cubulețe și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Se amestecă zahărul brun și oțetul. Gatiti 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.