Sfeclă dulce-acrișoară prăjită, morcovi și păstârnac
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Sfecla dulce-acrișoară prăjită, morcovii și păstârnacul ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sfeclă, lămâie, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Păstârnac și sfeclă prăjită cu Fetan de oaie și tarhon, Sfeclă prăjită și păstârnac cu măsline negre și portocale, și Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aburiti primele 3 ingrediente, acoperite, 5 minute.
3
Așezați într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Combinați siropul și oțetul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5
Strângeți sucul din lămâie într-un castron; adăugați jumătăți de lămâie la amestecul de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Combinați sucul, uleiul, coriandrul, tarhonul și 12 crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se toarnă peste amestecul de sfeclă; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
8
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
9
Coaceți la 400 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se toarnă amestecul de sirop peste amestecul de sfeclă; se amestecă bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Sifonada De Frunze De Kale
11
Coaceți încă 30 de minute sau până când sfecla este fragedă. Aruncați jumătățile de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit